Zonnen, een winterkoninkje en gratis adverteren. Wat een leuke verrassing.

Winterkoninkje
Winterkoninkje
Deze dag is een heerlijke lentedag. Niet moeilijk te geloven dat de zomer echt een keer zal komen. Onderstaand schilderij hangt mooi te wezen bij ons in de kamer tot een nieuwe eigenaar zich zal melden.Buiten in de tuin zie ik een winterkoninkje op een tak zitten, hij zingt uit volle borst. Wat een piepkleine vogeltjes zijn dat toch.Ik lees wat, doe mijn ogen dicht en val in slaap en droom er van dat ik ooit heel veel schilderijen zal verkopen.
Ik word wakker en realiseer mij dat met alleen dromen dat niet zal gebeuren. Het schilderij dat zo mooi is, moet ik nog op mijn website zetten. 
Gelukkig heb ik er al wel een foto van. Wanneer ik het op de site van Exto heb gezet, zie ik dat ik hem gratis op de homepage van Exto mag adverteren… dat is leuk. Natuurlijk doe ik dat en hieronder zie je het resultaat. 
KLIK WEL OP DE FOTO HIERONDER, DAN ZIE JE HEM BETER EN DE LEUKE SITE VAN EXTO

 Kunstwerken Kunstenaars Galeries Exposities Winkel  <!–Workshops–>   
Advertentie

Gepubliceerd door Rita Koolstra

Rita Koolstra, beeldend kunstenaar, (Kunstacademie 2011, inclusief juryprijs). Schildert sfeervolle landschappen en experimentele portretten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: