Help, terug naar af met blog NR 1 voor DE UITDAGING

YOU NEVER ARE ALONE..(ook niet bij stress šŸ™‚ )

Sneeuwklokjes door Arjan van 't Hof
Voorjaar komt. foto door Arjan van ’t Hof

 

Had ik al bijna een hele maand, bijna elke twee dagen (in feite waren het er minder) geblogt om een prijs te krijgen: gratis coaching, blijkt dat ik mij van te voren had moeten inschrijven bij dat project. Was ik blij dat de maand bijna om was…

O.K. nu heb ik mij dan toch ingeschreven, maar hoe haal ik het in mijn hoofd dat juist nu te doen? In deze drukke tijd waarin ik heel veel projecten heb. Ik zal ze eens opnoemen en misschien kunnen jullie dan zeggen: streep dat maar door!

Hier de lijst:

 • de kasten in het huis moeten nodig uitgemest worden;
 • ik moet heel snel een nieuwe les voor mijn cursus: creatief schrijven inleveren;
 • eindelijk weer eens een schilderij voor mijn nieuwe certificaat Kunstacademie gaan maken;
 • hoognodig eens een mooi museum gaan bezoeken om daar een mooi blog over te schrijven;
 • weer eens naar mijn moeder in Amersfoort gaan en daar kunsthal KAdE Ā bezoeken;

  lijst wordt na foto vervolgd.

Daar ik er toch, ondanks de lijst die straks weer verder gaat, van overtuigd ben, dat hoe drukker iemand het heeft, hoe meer pauze’s hij moet nemen, doorbreek ik de lijst met een prachtige foto die manlief gisteren genomen heeft van het uitzicht uit mijn dochters raam.

Uitzicht uit Yvette's raam, voorjaar 2013, foto AvtHof
Uitzicht uit Yvette’s raam, voorjaar 2013, foto AvtHof
 • vaker naar mijn zwangere dochters gaan; (toevallig gisteren bij een geweest en met al die kleintjes die zij al heeft is het een feest, maar de dag daarna gaat alles vaak wat langzamer)
 • vrienden vaker opzoeken;
 • voor onze kerkdiensten mooie zangdiensten voorbereiden;
 • enzovoort, enzovoort, plus de gewone dagelijkse dingen als gezond koken ( o ja, ben ook nog met een voedingsprogramma begonnen, wat tijd kost: ook veel opschrijven), boodschappen doen (gelukkig doet manlief veel boodschappen) lessen voorbereiden (klik hier voor mijn lessen op dinsdag- en donderdagmiddag)Ā Ā en ook weer enzovoort, enzovoort….

HOE KRIJG IK HET DAN VOOR ELKAAR OM ELKE TWEE DAGEN NOG IETS TE SCHRIJVEN?

DE OPLOSSING

ER IS MAAR EEN OPLOSSING VOOR!

30 DAGEN LANG ALLERLEI DINGETJES OPSCHRIJVEN DIE IK DAGELIJKS MEEMAAK, ZIE, HOOR EN BEDENK.

Dat zal nog het efficiƫntste zijn.

Zoals nu.. al koffie drinkendend, heb ik toch een aardig blogje geschreven…

Ik eindig met een schilderij van mijzelf waar ik veel rust van vind uitgaan en daarom blij ben dat hij voorlopig, tot een nieuwe eigenaar zich meldt, Ā bij ons in de huiskamer hangt.

Hello Hebrew Words, acryl, 100 x 120 cm. kunstenaar: Rita Koolstra
Hello Hebrew Words, acryl, 100 x 120 cm. kunstenaar: Rita Koolstra
see here my paintings
Graag tot de volgende keer.
met hartelijke groeten,
Rita Koolstra
Advertentie

Gepubliceerd door Rita Koolstra

Rita Koolstra, beeldend kunstenaar, (Kunstacademie 2011, inclusief juryprijs). Schildert sfeervolle landschappen en experimentele portretten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: